Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kalsbeek neemt zwartboek over vluchtelingen in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Den Haag
9-4-2001

Staatssecretaris Kalsbeek neemt zwartboek: "Vluchtelingen zet je niet op straat" in ontvangst en stimuleert vluchtelingenorganisaties hun stem te laten horen.

Ter afsluiting van de Buscampagneweek: "Opvang voor Vluchtelingen" voerden organisatoren en vluchtelingen, op het ministerie van Justitie, een gesprek met staatssecretaris Kalsbeek.

In kort bestek schetste een van de woordvoerders van de campagne Alice Beldman de gevolgen van de nieuwe vreemdelingenwet voor de opvang van o.a. Dublin-claimanten,Vervolg-asielverzoekers en Technisch onverwijderbaren. Steeds meer mensen worden (legaal) op straat gezet. Het helpen van vluchtelingen begint steeds meer op middeleeuwse armenzorg ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie