Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 9-04-2001
Mediaberichten 9 april (laatste berichten)

LEUNEN Autodiefstal
LEUNEN Afgelopen nacht is er op de oprit van een woning aan de Teeuwenhofweg een bedrijfsauto van het merk Mitsubishi gestolen. Het voertuig heeft een waarde van circa 30.000 gulden.

ST ODILIENBERG Snelheidscontrole

ST ODILIENBERG Tijdens een radarcontrole maandagmorgen op de Schaapsweg heeft de politie 42 bekeuringen opgemaakt onder de 132 passanten. Hoogst gemeten snelheid = 57 km per uur terwijl limiet 30 km per uur betreft.

ECHT Woninginbraak
ECHT Afgelopen nacht zijn er op de Stationsweg twee personenautos van het merk Mercedes gestolen nadat de daders in de woning van de eigenaar hadden ingebroken en de autosleutels hadden meegenomen. De toegang tot de woning werd verschaft door de voordeur open te breken. De twee personenautos stonden voor de woning op de weg geparkeerd. Het gaat om een grijze en een zwarte Mercedes. Het is nog niet bekend of er meer goederen uit de woning zijn gestolen. De waarde van de autos is vooralsnog onbekend.

HAELEN Ernstig verkeersongeval-5
HAELEN De Napoleonsbaan N273 in Haelen is omstreeks 17.30 uur weer voor het verkeer opengesteld.

OIRLO Gierton gekanteld

OIRLO Op de Sinnesstraat is maandagmiddag een gierton gekanteld waarna de inhoud in een sloot stroomde. Vermoedelijk is het ongeval ontstaan toen de 20-jarige bestuurder uit heide een bocht te ruim nam waarbij de linkerwielen in de berm terecht kwamen. De brandweer werd gewaarschuwd om de mest flink te verdunnen en de Algemene Inspectiedienst werd erbij geroepen in verband met het MKZ-gevaar. Nadat de gierton overeind was gezet, werden alle voertuigen schoon gespoten. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie