Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NedGraphics benoemd nieuwe CFO

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: NedGraphics Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
NedGraphics Holding NV

9 april 2001
NedGraphics benoemd nieuwe CFO

NedGraphics Holding N.V. (NedGraphics) maakt bekend dat CFO Patrick van den Hemel zal worden opgevolgd door Robert Prince.

Robert Prince is afkomstig van Oracle, waar hij verschillende nationale en internationale financiële management posities heeft bekleed, waarvan als laatse als financieel directeur Nederland. De Amerikaan Robert Prince heeft zijn opleiding genoten in de VS, waar hij zijn carrière startte als accountant. Vervolgens bekleedde hij verschillende internationale posities en begeleidde hij diverse veranderingstrajecten. Behalve ruime kennis en ervaring op het gebied van internationaal financieel management en veranderingsprocessen, beschikt Robert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie