Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICLIP Manager start knipseldienst

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Den Haag, 9 april 2001

iCLIP Manager: Eerste Europese online knipseldienst

iCLIP Manager is een nieuw systeem waarbij software dagelijks honderden tot duizenden Nederlandstalige en buitenlandse nieuwsbronnen op Internet afzoekt naar onderwerpen die haar abonnees willen weten.

iCLIP Manager gaat, afhankelijk van het abonnement, 1.000 tot 6.000 euro per jaar kosten. Overige diensten zullen zij offreren op aanvraag. Met deze abonnementen kan de klant het Internet laten afzoeken op de door haar opgegeven zoekwoorden. "Het is een fantastisch middel om deze online dienst te gebruiken naast de gebruikelijke "offline" varianten." volgens CEO Dirk Oerlemans.

iCLIP is de eerste en grootste online knipselkrant van Europa welke dagelijks nieuwsartikelen vindt voor meer dan 200 bedrijven. Dagelijks monitoren ze zo'n 2.000 nieuwssites wereldwijd. Door hun internationale aanpak kunnen ze zowel nationale als 'global' clients bedienen.

iCLIP Manager is een onderdeel van Eurolab.com BV uit Den Haag welke ook de site LinkYourNews beheert. iCLIP Manager Software® is ontstaan uit deze laatste website, die actief is in 12 landen. Deze site richt zich sinds twee jaar op de consumentenmarkt en heeft in deze periode haar software en techniek kunnen doorontwikkelen. Bij de ontwikkeling van de iCLIP Manager Software®, hebben zij gebruik gemaakt van de ervaringen en betrouwbaarheid van het systeem van LinkYourNews.

iCLIP Manager zorgt er voor dat hun opdrachtgevers bewustworden van hun online reputatie en daardoor bijvoorbeeld online klantenrelaties kunnen verbeteren.Ook kunnen ze ingezet worden voor het verzamelen van markt informatie of het in kaart brengen van de ontwikkelingen van concurrenten.

Om kennis te kunnen nemen van de iCLIP Manager, bieden ze een kosteloos proefabonnement aan op de site www.iclipmanager.com/.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie