Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 9-04-2001 District Heerlen
Heerlen

Extra persbericht

Heerlen; Snelheidsovertreder raakt auto kwijt
Maandagmorgen werd bij een snelheidscontrole op de Sittarderweg de auto van een 20-jarige Heerlenaar in beslaggenomen. De man reed met een snelheid van 121 km/u in plaats van de maximaal toegestane 50 km/u. Hij moest eveneens zijn rijbewijs inleveren. Bij de controle werden 280 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 21 de maximum snelheid overschreden. Bij een controle op de Parallelweg werden in een uur tijd 27 automobilisten bekeurd voor te hard rijden.

Heerlen; Gewond na val in liftkoker
Maandagmiddag raakte een 19-jarige inwoner uit De Haag ernstig gewond toen hij tijdens sloopwerkzaamheden in een winkelpand aan de Promenade in een goederenliftschacht viel. Het slachtoffer ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Er bestaat echter geen levensgevaar. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie