Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe voorzitter hoofddirectie Audax

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: Audax
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

9 april 2001

Nieuwe Voorzitter Hoofddirectie Audax treedt aan

Aftredend Hoofddirectie Voorzitter van Audax, Jacques de Leeuw (67), heeft per 9 april 2001 het voorzitterschap van de hoofddirectie overgedragen aan Carel Bikkers MSc (51). De overdracht vond plaats tijdens de presentatie van de jaarcijfers 2000.

Carel Bikkers, tot vorig jaar algemeen directeur van Kwik-Fit Europe, is sinds 1 september 2000 in dienst bij Audax als aantredend Voorzitter van de Hoofddirectie. Naast een interim directiefunctie bij Betapress heeft hij de afgelopen maanden gebruikt om kennis te maken met de verschillende werkmaatschappijen en de totale uitgeversbranche. Hij noemt Audax een "positief bedrijf met veel groeipotentie". "Met de juiste organisatie en strategische keuzes zal Audax een nog grotere rol van betekenis gaan vervullen binnen de branche. Ik zal hiermee de lijn voortzetten, die de oprichter van dit bedrijf, Jacques de Leeuw, heeft ingezet ", aldus de nieuwe voorzitter.

De nieuwe hoofddirectie bestaat naast Carel Bikkers uit Edy Eland, die hiervan sinds 1999 deel uitmaakt. De directeuren van de verschillende werkmaatschappijen rapporteren rechtstreeks aan de nieuwe hoofddirectie.

De strategie van Audax blijft de komende jaren gericht op het uitgeven en verspreiden van tijdschriften, boeken en aanverwante producten in het Nederlandse taalgebied. Naast de opkomst van de digitalisering, ziet Audax nog altijd een zeer grote toekomst weggelegd voor de gedrukte media.

(einde persbericht)

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie