Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RING! sluit leningovereenkomst met investeerders

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: Ring!
Zoek soortgelijke berichten
Ring!

PERSBERICHT:
RING! SLUIT LENINGOVEREENKOMST MET INVESTEERDERS

Amsterdam, 9 april, 2001 - RING!Rosa Products N.V. (RING!) - gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van internet-enabled communicatieoplossingen voor ondernemingen en telecom operators (telco's) - heeft met een groep particuliere investeerders een leningsovereenkomst gesloten voor een eerste tranche ter grootte van EUR 1,3 miljoen. De directie van RING! - in samenspraak met en medewerking van deze groep investeerders - heeft de intentie uitgesproken om zich in de komende weken sterk te maken voor een tweede tranche. Deze eerste tranche vertegenwoordigt ruim eenderde (1/3) van de totale lening.

De lening, met een looptijd van één jaar kan op elk moment tussen nu en 9 april 2002 worden afgelost. Wanneer de lening binnen een half jaar wordt afgelost, ontvangen de investeerders 150% van het ingelegde bedrag. Wanneer de lening na meer dan een half jaar wordt afgelost, ontvangen de investeerders 200% van het ingelegde bedrag.

Daarnaast zal de directie van RING! gesprekken voortzetten die de onderneming is aangegaan om de toekomst van RING! te waarborgen. Deze gesprekken zijn zowel financieel als strategisch van aard.

Voor nadere informatie: Jonneke van Staveren
Public & Investor Relations
Tel.: 020 - 60 60 861
e-mail: jonneke.vanstaveren@go-ring.com
Website: www.go-ring.com

Profiel RING!
RING! levert unieke communicatie oplossingen voor telecom operators en de zakelijke markt zoals Voice Portal, contact centers, Mobile Office en internet-enabled Computer Telephony. Onze oplossingen zijn open, flexibel, schaalbaar en robuust en zonder uitzondering Internet-enabled. RING! oplossingen zijn ontwikkeld op basis van onze uitgebreide kennis van de industrie, technische expertise en integratie van technologie van derden. RING!'s kerntechnologie, RING!iMPACT client/server architectuur, is een flexibel en schaalbaar platform waarop meerdere applicaties alsmede applicaties van derden snel en moeiteloos wordt geïntegreerd. Deze flexibele architectuur biedt de mogelijkheid om verschillende technologieën zoals spraak, data en internet enz., te laten samenkomen in één systeem (Converging Technologies). RING! heeft vestigingen in Amsterdam, Londen, Milaan, München, Parijs en Toronto. Aandelen RING!Rosa Products N.V. staan sinds juni 1998 genoteerd aan de NMAX van Amsterdam Exchanges. Bezoek ons op www.go-ring.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie