Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 9-04-2001
Mediaberichten 9 april (10.45 uur)

HAELEN Ernstig verkeersongeval

HAELEN Bij een verkeersongeval op de Napoleonsbaan in Haelen (N273) is vanmorgen omstreeks 08.40 uur een persoon om het leven gekomen. Vermoedelijk zijn drie anderen gewond geraakt. Bij de aanrijding zijn een vrachtauto en een personenauto betrokken. De vrachtauto is gekanteld en versperd de gehele rijbaan. Het verkeer richting zuiden wordt omgeleid via Midden-Peelweg en richting noorden ter hoogte van Horn. Meer informatie volgt in de loop van de ochtend.

HAELEN Ernstig verkeersongeval-2

HAELEN Bij het verkeersongeval op de Napoleonsbaan in Haelen (N273) is vanmorgen een automobilist om het leven gekomen en raakten twee andere bestuurders gewond. Bij het ongeval zijn een vrachtauto (bulkauto met chemische korrels > geen lading verloren) en twee personenautos betrokken. Het dodelijk slachtoffer betreft de bestuurder van een personenauto, nadere identiteitsgegevens volgen in de loop van de dag. De bestuurder van de andere personenauto is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd terwijl de chauffeur van de bulkwagen na behandeling bij de Eerste Hulp aan nekklachten het ziekenhuis weer kon verlaten. Volgens de eerste onderzoeksgegevens is de bestuurder van de personenauto die ter plaatse overleden is door onbekende oorzaak plotseling op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht gekomen. Vervolgens botste het slachtoffer frontaal tegen de bulkwagen. De chauffeur van de bulkwagen probeerde nog een aanrijding te voorkomen waarop de vrachtwagen is gekanteld en zich om een boom heeft gekruld. De bulkwagen ligt dwars op de rijbaan en versperd de N273 voor alle verkeer.
Volgens de politie duren de bergwerkzaamheden nog enkele uren. Een voorzichtige schatting van een tijdstip waarop de weg mogelijk vrij zou kunnen zijn is rond 16.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie