Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Engelse versie Annapa.com on line

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ENGELSE VERSIE ANNAPA.COM ON LINE

's-Hertogenbosch, 9 april 2001- Het eerste Nederlandse on line kantoor, Annapa.com, is nu ook in het Engels beschikbaar. De Nederlandse versie van het in 2000 geïntroduceerde on line kantoor telt inmiddels meer dan 40.000 geregistreerde kantoren. Gebruikers kunnen vanaf huis, kantoor of onderweg toegang krijgen tot groepstoepassingen en persoonlijke applicaties waaronder agendabeheer, projectmanagement, adresboek en e-mail. Zij beschikken zo over een eigen, gesloten intranet of extranet via het open, wereldwijde internet.

"De introductie van een Engelse versie van de site is de eerste stap in verdere internationalisering van onze activiteiten", zegt Gerdo Schepel, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie