Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start TAP Stadskanaal in Dans- en Zalencentrum Koning

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Start van TAP Stadskanaal op maandag 9 april om 19.30 uur in Dans- en Zalencentrum Koning te Stadskanaal

4 april 2001

In de gemeente Stadskanaal wordt met ingang van 9 april 2001 een project gestart dat als doel heeft het aantal automobilisten dat met een te hoog percentage alcohol achter het stuur van de auto gaat zitten (alcomobilisme) terug te dringen.

Dit project (Tegen Alcomobilisme Project) kortweg TAP genoemd wordt vormgegeven in samenwerking tussen de horecabranche, taxibranche, de sportsector, de politie en de gemeente Stadskanaal. Hoe dat precies gebeurt wordt uitgelegd op 9 april. In een wisselwerking met de zaal zal door professionele acteurs de praktijk van alle dag aan de orde worden gesteld. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een klant die misschien beter de eigen auto kan laten staan om vervolgens gebruik te maken van de TAP taxi.

Als u in de taxibranche of de horeca werkt of als vrijwilliger actief bent in een sportkantine dan bent u van harte uitgenodigd op maandag 9 april. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden en aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Als u nog vragen en of opmerkingen heeft dan kunt u contact opnemen met Henk Zwiep, TAP projectleider in de gemeente Stadskanaal. Zijn telefoonnummer is (0599) 631 403.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie