Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start reconstructiewerkzaamheden Veldhorststraat Lisse

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Start reconstructie Veldhorststraat

Op maandag 9 april a.s. wordt begonnen met riolerings- en reconstructiewerkzaamheden in de Veldhorststraat. Hiertoe behoort ook het vervangen van de openbare verlichting. De bestaande lichtmasten van 6 meter hoog worden vervangen door nieuwe lichtmasten met een hoogte van 3,5 meter. Gedurende alle werkzaamheden zal de straat afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. In verband met het maken van rioolaansluitingen in de Von Bönninghausenlaan wordt ook deze straat (tussen Berkhoutlaan en Veldhorststraat) voor een korte periode afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Wij verwachten dat de reconstructie zo´n 10 weken in beslag zal nemen. Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt in de Veldhorststraat éénrichtingsverkeer ingesteld in oostelijke richting (richting Westerdreef). De maximum snelheid blijft in beide straten overigens 30 km/h bedragen aangezien het een verblijfsgebied betreft.

Parkeren

In beide straten kunnen geen auto´s worden geparkeerd. U zult helaas dus elders een parkeerplek moeten vinden. Wij proberen de overlast echter tot een minimum te beperken en hopen dat u begrip hebt voor de situatie.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie over de reconstructiewerkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer R.A.J. van Eeuwijk van de afdeling Weg- en Waterbouw. Zijn telefoonnummer is (0252) 433 188.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie