Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapportage ongeval Blixembosch aangeboden aan familie

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 10 april 2001

Rapportage gemeentelijk feitenonderzoek ongeval Blixembosch aangeboden

Wethouder Nico van der Spek heeft maandag 9 april jl. aan de familie Van Kempen het rapport met daarin het intern gemeentelijk onderzoek naar de feiten van het ongeval op 26 oktober 2000 aangeboden. Op die datum viel Nick van Kempen, leerling van Basisschool De Vuurvlinder in Eindhoven, in het wijkcentrum Blixembosch van de 2e etage naar beneden. Dit gebeurde voor aanvang van de gymles, die in één van de gymzalen in dit wijkcentrum zou plaatsvinden.
Het intern gemeentelijk onderzoek is op verzoek van het gemeentebestuur verricht door mr. F.A. van Kemenade.

Het rapport gaat alleen in op feitelijkheden die zich in de gemeentelijke context hebben voorgedaan en laat feiten die zich vanuit andere betrokken partijen hebben voorgedaan grotendeels buiten beschouwing. Het college zal nu een standpunt gaan bepalen over de interne gang van zaken en de vraag of er aanpassingen van gemeentelijke processen nodig zijn. Daartoe zullen de komende weken benut worden. Op 1 mei zal wil het college hierover een besluit nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie