Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Passe-partout kaarten in hobby-vitrine Bibliotheek Oss

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Openbare Bibliotheek Oss

10 april 2001

Passe-partout kaarten in hobby-vitrine Bibliotheek Oss

Vanaf 5 april zijn er zelf getekende en uitgesneden passe-partout wenskaarten van Greetje van Dinter te zien in de hobby-vitrine van de Bibliotheek Oss. De presentatie bestaat onder meer uit creatieve werkstukken van papier en karton die verschillende mogelijkheden laten zien van passe-partout snijden. De hobby-presentatie kan tot 10 mei bekeken worden tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Greetje van Dinter houdt zich al verschillende jaren bezig met deze hobby. Het passe-partout snijden is een hele mooie basis voor het maken van wenskaarten. Het is prima te combineren met andere hobbys zoals silhouet knippen, origami, stempelen, 3D knippen en borduren. Greetje van Dinter heeft er nog steeds plezier in om nieuwe modellen te maken. Ze verzorgt ook demonstraties en geeft soms cursussen en workshops.

Onlangs verscheen haar derde boek getiteld Basiscursus passe-partout snijden. In dit boek staan voorbeelden van zowel eenvoudige als moeilijke modellen, aangeduid met één tot vier sterren. Het boek is te koop in alle boekhandels en te leen in de Bibliotheek Oss

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie