Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europees geld voor plattelandsontwikkeling Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 10 april 2001

Europees geld voor plattelandsontwikkeling in Noord-Holland Tot en met 2006 is uit Europese fondsen voor Noord-Holland een bedrag van dertig miljoen gulden beschikbaar. Het bedrag is bestemd voor uiteenlopende plattelandsprojecten gericht op vernieuwing en aanpassing van het landelijk gebied.

Het Europees geld is verbonden met de uitvoering van het Ruraal Ontwikkelingsplan Noord-Holland 2001; uitvoeringsprogramma periode 2000 - 2006, waarmee GS hebben ingestemd. Met dit programma ondersteunt de provincie de integrale en gebiedsgerichte aanpak van het platteland. Voor dat doel zijn in de regio's Noord, Midden en Zuid analyses en regiobeschrijvingen gemaakt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie