Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrander aangehouden in Meppel

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Aanrander aangehouden
16:34 dinsdag 10 april 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156

Met de aanhouding van een 40-jarige man heeft de politie in Meppel vele tientallen aanrandingen van de afgelopen vier jaar opgelost. De laatste jaren zijn in Meppel en omliggende plaatsen veel vrouwen lastiggevallen door een manspersoon. Bij het doen van aangifte door de slachtoffers, kwam vrijwel iedere keer een eenduidig signalement van de aanrander naar voren. Veelal werden de vrouwen door de man aangesproken met seksistische opmerkingen, toonde hij daarbij pornografische fotos en/of werd hij handtastelijk. Om te komen tot aanhouding van de man hebben er diverse onderzoeken plaatsgevonden en is er diverse malen gepost.
Vorige week werd de man, voor soortgelijke gevallen, in Heerenveen aangehouden.
De man is overgedragen aan de recherche in Meppel en heeft inmiddels diverse zaken bekend. Hij zit nog vast en zal woensdag worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
Slachtoffers die dit nog niet hebben gemeld bij de politie, worden verzocht zich tijdens kantooruren, in verbinding te stellen met de afdeling recherche van de politie in Meppel, telefoon 0522-274090.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie