Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 10-04-2001 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAKEN AUTO`S, Den Dungen

Maandagavond is ingebroken in een drietal auto`s die geparkeerd stonden aan het Heilig Hartplein en de Donkersestraat in Den Dungen. Een ruit van de auto`s werd ingeslagen. Uit alle auto`s werd een koffertje gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Sint Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag is een 39-jarige man uit Den Bosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De officier van justitie heeft de man een transactievoorstel gedaan van fl. 725,-. De controle vond plaats op de Ollandseweg in Sint Oedenrode.

MANNEN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag zijn drie mannen, 25, 22 en 22 jaar uit Tilburg aangehouden. Het drietal werd met een auto gecontroleerd in de Clarissenstraat in Boxtel. Bij deze controle bleek dat de auto waarin ze zaten in Tilburg gestolen was. Het drietal is aangehouden en voor verder overgedragen aan de politie van de regio Midden en West Brabant.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie