Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verlenging inspraak bestemmingsplan buitengebied Driebergen

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Verlenging inspraak ontwerpbestemmingsplan buitengebied

In verband met de bijzondere omstandigheden als gevolg van de problematiek met betrekking tot "Mond- en Klauwzeer" maken Burgemeester en wethouders van Driebergen-Rijsenburg bekend dat zij de inspraakperiode inzake het voorontwerp bestemmingsplan "Buitengebied" willen verlengen.

Dit betekent dat in dit bijzondere geval een ieder tot uiterlijk 14 mei 2001, schriftelijk zijn inspraakreactie op het bestemmingsplan kenbaar kan maken bij het college van burgemeester en wethouders van Driebergen-Rijsenburg, postbus 181, 3970 AD Driebergen-Rijsenburg.

Het bestemmingsplan zal dan ook tot die periode in de informatieruimte van de centrale hal van het gemeentekantoor, zijn in te zien.

Naar aanleiding van de ingediende inspraakreacties zal een responsnota worden opgesteld, waarin de reacties worden beoordeeld. De responsnota zal vervolgens worden verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan. Eventuele aanpassingen en/ of aanvullingen zullen dan in het plan worden opgenomen.

Kijk ook op de voorpagina van DriebergenNet
meer informatie:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie