Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke diensten Helmond dicht rond pasen

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helmond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Helmond


10 april 2001
Gemeentelijke diensten dicht rond pasen

Alle gemeentelijke diensten zijn op Goede Vrijdag (13 april) en Tweede Paasdag (16 april) gesloten.
Het gemeentemuseum is in verband met de verhuizing van een gedeelte van de collectie naar de kunsthal op het Boscotondocomplex de gehele maand april gesloten.
De kunstuitleen is op Goede Vrijdag en Paaszaterdag open van 14 tot 17 uur.
Tweede Paasdag is de kunstuitleen dicht.
De Gaviolizaal is op Goede Vrijdag, Paaszaterdag en Eerste Paasdag gesloten. Op Tweede Paasdag is de Gaviolizaal open van 14 tot 17 uur, u kunt er dan dansen op de muziek van draaiorgels. Ophalen huisvuil
In verband met Tweede Paasdag op maandag 16 april is de inzameling van huisvuilzakken voor de maandagroute verplaatst naar zaterdag 14 april. Dit is al op de afvalkalender aangegeven. De bewoners van de maandagwijken worden verzocht om op die zaterdag hun huisvuilzakken voor 7.30 uur aan de straat te zetten. Het gaat om de wijken Rijpelberg, Dierdonk, Algemeen Belang en Pronto.

De Milieustraat aan de Kanaaldijk is op Tweede Paasdag gesloten. Op 13 april (Goede Vrijdag) is de Milieustraat normaal geopend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie