Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten B&W gemeente Uithoorn

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Uithoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Uithoorn


Besluiten

Besluiten B&W
In hun vergadering van 3 april jl. hebben burgemeester en wethouders o.m. de volgende besluiten genomen:

* Het genot van het jachtrecht op een aantal percelen van de gemeente Uithoorn in de Uithoornse polder ook voor de komende zes jaar per 1 april 2001 te verhuren aan de huidige huurder. Wethouder Heijlman stemt tegen dit voorstel vanwege principiële redenen.

* De ANWB te laten weten dat Uithoorn op tijd klaar is met het treffen van voorzieningen rond de invoering op 1 mei a.s. van de regel 'voorrang voor bestuurders rechts'.

* De brief van N201 over rapportage 'Quick scan financiële haalbaarheid N201+' door bureau Berenschot Osborne voor kennisgeving aan te nemen en ter kennis te brengen van de commissie ruimte en zorg.

* Het totaalbedrag van de te verstrekken subsidie voor de viering van Koninginnedag 2001 vast te stellen op fl. 3.000. De vier subsidievragers ieder te honoreren met een voorschot van fl 750.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie