Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ESD Internet lanceert het 'family center' op internet

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (max@esdgsn.com)

Contactpersoon: Max de Jong

ESD INTERNET LANCEERT HET 'FAMILY CENTER' OP INTERNET!

Datum: 10 april 2001

Nu kan elke familie in Nederland op het Internet een Familie site opzetten zonder enige benodigde HTML-kennis.

Een Familie site opzetten begint met het gratis downloaden van de 'Family Page Generator'. In dit programma kan men dan de persoonsgegevens invullen van elk familielid, zijn/haar interessegebieden, persoonlijke bereikbaarheid en eventuele foto's.

Tevens is er plaats gemaakt voor de Huisdieren, een Gastenboek, een persoonlijke ChatRoom, een Foto album en een Prikbord.

Na het indrukken van de "Verzend"-toets wordt automatisch de Familie site gegenereerd welke direct toegankelijk is voor bezoekers op het Internet.

Het fraaie van dit alles is dat het opbouwen geheel "off-line" geschiedt, dus zonder verbinding te maken met het Internet. Pas na het invoeren en controleren van de gegevens wordt er een verbinding gemaakt voor het verzenden van de gegevens. Dit bespaart dus aanzienlijk in de verbindingskosten.

Als extra 'gadget' is in de 'Family Page Generator' een MP3 player ingebouwd, zodat iedereen tijdens het opbouwen van hun Familie site kan genieten van zijn of haar favoriete muziek .

Iedereen is welkom om het GRATIS uit te proberen op www.familycenter.nl.

ESD Internet

Groot Handelsgebouw, Conradstraat 38 - D7.130

3013 AP

Rotterdam

Telefoon: 010-404 6529reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie