Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetveiling Viaveiling.nl blijft gratis voor gebruikers

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (erik@websight.nl)

Contactpersoon: Erik Keegstra

Internetveiling Viaveiling.nl blijft gratis voor gebruikers.

Datum: 10-04-2001

De tweede internetveiling van Nederland, Viaveiling.nl, heeft geen plannen om een succesfee te introduceren bij haar gebruikers. Het veilen op deze veiling blijft gratis. Viaveiling.nl heeft dagelijks ruim 40.000 items en neemt daarmee de tweede plaats in in Nederland, na Ibazar en voor Ricardo/QXL. Viaveiling.nl is voortgekomen uit de verzamelveiling van Verzamel.net welke in 1997 reeds actief was. De kosten voor het draaiend houden van de veiling liggen vele malen lager dan bij de andere veilingen. De veiling heeft een eigen ontwikkelafdeling en kan daardoor snel inspelen op wensen van gebruikers. Daarnaast heeft Viaveiling.nl in 2000 bescheiden geld uitgegeven aan marketing. Het participeren in BigBrother2000, het Nationaal EK Spel en het veilen van een Porsche waren de marketing hoogtepunten in 2000.

Achtergrondinformatie

ViaVeiling.nl (www.viaveiling.nl) is februari 2000 ontstaan uit een samenwerking tussen Verzamel.net (www.verzamel.net), de grootste verzamelaarscommunity van Nederland, en ViaVia.nl. De VerzamelVeiling was de eerste online veiling van Nederland, geopend in oktober 1997. Inmiddels heeft de site continue ruim 40.000 artikelen te koop en genereert het ruim 90.000 pageviews per dag. WebSight Internetcommunicatie BV (www.websight.nl) verzorgt het technische traject voor de site.

WebSight Internetcommunicatie BV

Badhuislaan 10b

1217 SK

Hilversum

Telefoon: 035-7723566reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie