Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: ernstig bedrijfsongeval

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 10-04-2001 Mediaberichten 10 april (14.15 uur)

NEDERWEERT 3 verkeersgewonden-2
NEDERWEERT Abusievelijk werd in het eerste mediabericht over deze aanrijding niet vermeld dat de plaats van het ongeval de Randweg Zuid in Nederweert betrof. Excuses voor het ongemak.

BLERICK Arbeidsongeval
BLERICK Een 43-jarige werknemer van een bedrijf aan de Egtenrayseweg is vanmorgen zeer ernstig gewond geraakt bij een arbeidsongeval. Vermoedelijk stond het toerental van een machine zodanig hoog dat bij het aanzetten van het apparaat een soort klok eraf schoot en tegen het hoofd van het slachtoffer terecht kwam. De exacte oorzaak zal door de gewaarschuwde Arbeidsinspectie onderzocht worden. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en daar meteen geopereerd.

HAELEN Dronken bestuurder
HAELEN De politie maakt proces-verbaal op tegen een 47-jarige automobilist uit Horn die afgelopen nacht in dronken toestand over de Hornerweg reed. De man kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd. Tevens werd van de man het rijbewijs ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie