Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontbijtsessie van MicroStartegy over klantinteractie

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Beste persrelatie,

Op dinsdag 10 april aanstaande organiseert MicroStrategy voorafgaand aan de opening van de telecommerce dagen een ontbijtsessie met als thema: "EEN FRISSE KIJK OP KLANTINTERACTIE"

Voor doelgerichte klantinteractie en permissiemarketing is nauwgezette informatie onontbeerlijk. Door groeiende concurrentie en steeds veeleisender klanten heeft u meer dan ooit op uw organisatie toegesneden Customer Relationship Management (CRM) applicaties nodig. Wilt u meer weten over snelle, gerichte, doeltreffende en tijdige communicatie met uw klanten?

Programma:

8.15 uur Welkom
8.20 uur Klantrelaties in een veranderende wereld Ruud Verduin - Verduin Marketing Consultancy Actuele thema's zoals de veranderende relaties met klanten, permission marketing en de noodzaak van een op een interactie staan centraal tijdens deze presentatie. Tevens wordt stilgestaan bij 'de macht van de klant'.

8.50 uur Narrowcasting: de toekomst nu!
Ewald Rijpkema, consultant MicroStrategy Benelux B.V. Presentatie van internationale successen door de inzet pro actieve narrowcasting oplossingen. Narrowcasting maakt het mogelijk om pro-actief en tijdig gepersonaliseerde informatie te versturen naar klanten. Precies afgestemd op de informatiebehoeften van iedere klant.

De ontbijtsessie vindt plaats in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs te Utrecht. Vanaf 7.30 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. MicroStrategy neemt tevens deel aan de Telecommerce dagen en zijn te bezoeken op stand B145. Als u nader wilt ingaan op narrowcasting, eCRM, analystische CRM of een op een marketing kunt u een afspraak maken voor een interview. U kunt zich aanmelden voor de ontbijtsessie of een interview door een antwoord te geven op deze email. U ontvangt dan van ons een bevestiging en routebeschrijving. Wij hopen u op 10 april a.s. persoonlijk te kunnen verwelkomen! Met vriendelijke groet,
Namens MicroStrategy Benelux B.V.

Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
e-mail: Monique@potterspr.nl

Tielerweg 52 - 4191 NG - Geldermalsen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie