Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Suzuki presenteert nieuwe Liana op Autosalon van Geneve

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

10-4-2001

Suzuki leeft in een nieuw tijdperk

Op de Autosalon van Genève heeft Suzuki onlangs de nieuwe Liana aan het publiek gepresenteerd. Liana staat voor Life In A New Age en hiermee wil Suzuki het begin van een nieuw tijdperk aangeven.

Op de AutoSalon in Genève heeft Suzuki onlangs de nieuwe Liana aan het publiek gepresenteerd. Het is een compacte en veelzijdige auto waarmee Suzuki inspeelt op de wensen van veeleisende automobilisten. Liana staat voor Life In A New Age en hiermee wil Suzuki het begin van een nieuw tijdperk aangeven. De Suzuki Liana is een stijlvolle en functionele auto die past bij het begin van deze eeuw.

De ruime Liana heeft een dynamisch uiterlijk. Het ontwerp heeft extra uitstraling gekregen door de bijzondere, driehoekige koplampen en achterlichten. Dankzij de praktische afmetingen is de auto zeer wendbaar. Voor de Suzuki Liana is een tweetal nieuwe motoren ontwikkeld. Er is een 1.3-liter 16v versie die 66kW levert bij 5.750 tpm, en de 1.6-liter 16v uitvoering met 76kW bij 5.500 tpm.

Automobilisten die in hun auto ruimte verwachten, komen met de Liana niet bedrogen uit. In de comfortabele auto is plaats voor vijf personen. Het interieur is afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen en er is een flink aantal handige opbergvakken aangebracht. Door de hoge zitpositie wordt het in- en uitstappen makkelijker gemaakt. Het ruimtelijke gevoel in de Liana wordt versterkt door het inventieve instrumentenpaneel.

De nieuwe Suzuki heeft een aantal nieuwe vindingen waardoor het rijcomfort groot is. De nieuw ontworpen wielophanging maakt voor en achter gebruik van MacPherson-veerpoten. De Liana is ook voorzien van de meest moderne voorzieningen op het gebied van veiligheid. Airbags voor de bestuurder en zijn passagier zijn standaard en als optie kunnen zij-airbags worden geleverd. Op de 1.6-uitvoering is ABS standaard. De Suzuki Liana wordt nog deze zomer leverbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie