Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woonpromotieplan Hoogezand-Sappemeer vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 10-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

Hoogezand, 10 april 2001 Persbericht 2001/18

Woonpromotieplan Hoogezand-Sappemeer vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogezand-Sappemeer hebben dinsdag 10 april 2001 ingestemd met het Woonpromotieplan Hoogezand-Sappemeer. Dit plan brengt de noodzaak van gestructureerde woonpromotie in beeld en omschrijft de manier waarop de algemene woonpromotie de komende jaren tot stand kan komen.

Het Woonpromotieplan geeft aan dat Hoogezand-Sappemeer een aantrekkelijke woongemeente is voor iedereen die ruimte en groen zoekt, daarbij wil beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen en tegelijk de voordelen ziet van de zeer goede verbindingen met de stad Groningen.

Door hier op structurele wijze aandacht aan te besteden worden burgers op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met betrekking tot het wonen in de gemeente. Doelstelling is dat burgers een positief beeld van de woonmogelijkheden in Hoogezand-Sappemeer hebben en dat zij met plezier in de gemeente wonen of zich bij een verhuizing hier willen vestigen.

Goede samenwerking met de betrokken partijen, te weten de plaatselijke woningstichtingen, makelaars en betrokken marktpartijen is noodzakelijk om Hoogezand-Sappemeer goed op de kaart

te krijgen. Deze partijen, die vertegenwoordigd zijn in de Regiegroep en Adviesgroep Wonen, hebben ingestemd met het Woonpromotieplan. In de toekomst kan de woonpromotie hierdoor vaker gezamenlijk opgezet worden.

Dinsdag 17 april wordt het Woonpromotieplan besproken in de commissie Volkshuisvesting en Stadsontwikkeling. De raad wordt gevraagd voor de uitvoering van het Woonpromotieplan een bedrag van 120.000,- beschikbaar te stellen voor de jaren 2001 en 2002. Dit bedrag zal onder meer benut worden voor de productie van foldermateriaal en krantenbijlagen en voor het actualiseren van de woonpaginavan de gemeentelijke internetsite.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie