Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Protest tegen stadsdebat in Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdebat in Nijmegen: fopspeendemocratie?

Tijdens een gemeentelijke discussiebijeenkomst hebben de 'look-a-like' wethouders Bruls en Depla fopspenen uitgedeeld. Voor het College van Burgemeester en Wethouders lijkt dit zogenaamde stadsdebat bedoeld als zoethoudertje voor de Nijmeegse burger. Wanneer het om belangrijke zaken moet diezelfde burger van deze regenten zijn mond houden.

Het Nijmeegs College wil géén referendum houden over het Multimodaal Transportcentrum. Dit MTC is een vijfhonderd hectare groot bedrijventerrein, gerelateerd aan de Betuwelijn en deels gelegen op Nijmeegs grondgebied. Dit grootschalige project maakt van de omgeving een transportregio. De leefbaarheid, open ruimte en relatieve rust in onze streek worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie