Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AXA bereikt de top

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AXA Verzekeringen

AXA bereikt de top

11 april 2001

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van AXA aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht bereikte vandaag haar hoogste punt. Bouwer HBG, projectontwikkelaar Multi Vastgoed BV en opdrachtgever AXA staan samen stil bij dit moment. De medewerkers van AXA nemen eind van dit jaar het nieuwe pand in gebruik. De vestigingen van AXA in Rotterdam en Amsterdam worden gesloten. Een aantal afdelingen van de werkmaatschappij Leven in Den Haag verhuist ook naar Utrecht. Het is echter niet de bedoeling om de vestiging Den Haag te sluiten.

Godfried Barnasconi, lid van de Groepsraad van AXA, noemt het bereiken van het hoogste punt een mijlpaal: "Door de komst van het nieuwe pand is de samensmelting van medewerkers van verschillende vestigingen en diverse bedrijven een feit. Wij werken vanaf het eind van dit jaar vanuit één hoofdkantoor, waardoor de dienstverlening naar onze klanten nog meer verbeterd kan worden. Met man en macht wordt gewerkt aan de realisatie van ons nieuwe hoofdkantoor. De bouw verloopt voorspoedig en wij zijn trots dat vandaag het hoogste punt is bereikt. AXA volgt de ontwikkelingen op de voet en wij kijken erg uit naar het moment van oplevering."

Naast de buitenkant van het pand wordt ook hard gewerkt aan de binnenkant. Het binnenhuisarchitectenbureau QuA verzorgt de inrichting en deze is gebaseerd op thema's die elk een onderdeel van de aarde laten zien. In deze thema's zitten ook de internationale kernwaarden van AXA verweven: Moed, Loyaliteit, Teamgeest, Trots, Ambitie, Verbeeldingskracht, Realisme en Motivatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie