Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paasmarkt in Geldrop

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 21 maart 2001

Woensdag 11 april
PAASMARKT MET VEEL GRATIS ACTIVITEITEN

Vanwege het grote succes van de kerstmarkt die vorig jaar december werd gehouden, heeft de markt-reclamecommissie besloten om de Geldropse weekmarkt meer te gaan promoten. Op woensdag 11 april is de eerste promotieactiviteit gepland; de markt krijgt een feestelijk paastintje. Op de paasmarkt zijn met name activiteiten op touw gezet voor de Geldropse basisschoolleerlingen. Zo komt de Kellog's kindertruuk naar Geldrop en wordt er een letterspeurtocht over de markt georganiseerd.

De Kellogg's kindertruuk is een mobiel speelparadijs van 22 bij 15 meter. Kinderen tussen de 3 en 5 jaar kunnen in een ballenbak spelen; voor de iets oudere kinderen (tot 12 jaar) zijn er kruipbuizen, touwladders, tunnelnetten en glijbanen. In de kindertruuk staat bovendien een monitorwand waarop films en bloopers worden getoond; op de spelcomputers kunnen de kinderen allerlei games spelen. De Kelogg's kindertruuk wordt geplaatst op het grasveld voor de bibliotheek aan de Heuvel.

Aan de kindertruuk zit een podium vast, waarop ieder uur een spelshow wordt gehouden. Op dit podium kunnen de kinderen laten zien hoe behendig ze zijn. Met onder meer een stokkenvangspel en 4 op een rij zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

LETTERSPEURTOCHT
Op de markt wordt tevens een letterspeurtocht uitgezet. Op de marktkramen staat een aantal letters waarmee een bepaald woord moet worden gevormd. Tijdens het speuren naar de letters, worden de kinderen getrakteerd op fruit of snoep. De school die ten opzichte van het totaal aantal leerlingen verhoudingsgewijs de meeste deelnameformulieren inlevert, wint appels voor de hele school. Onder de deelnemers aan de speurtocht worden aan het eind van de middag ook nog eens diverse andere prijzen verloot, zoals enkele ministeps.

GRATIS DEELNAME
De deelname aan al deze activiteiten is gratis, dus reden te meer om op woensdagmiddag 11 april aanstaande naar de markt, in het centrum van Geldrop te komen!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie