Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVMC: 24 uur actie op woensdag 11 april met verlenging

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vakvereniging Voor Machinisten en Conducteurs

Tilburg, 5 april, 2001

VVMC voert druk NS Directie op;
24 uur actie op woensdag 11 april met verlenging!

De VVMC heeft besloten actie te gaan voeren nu alle vormen van overleg niets hebben opgeleverd. De actie zal 24 uur duren, met een eventuele verlenging van 24 uur

Op maandag 2 april zag de VVMC nog af van actievoeren, om op die manier het voorstel van de minister tot arbitrage van de commissie De Ruiter een kans te geven. Helaas konden niet alle betrokken partijen instemmen met deze geste van de minister. Ook de 2e inspanning van de minister om het conflict te beslechten, werd in de kiem gesmoord, door wederom de welbekende halsstarrige houding van de NS directie.

De VVMC ziet zich derhalve geen andere uitweg dan de NS Directie opnieuw een ultimatum te stellen. Dit ultimatum komt overeen met eerder gestelde eisen. De VVMC geeft de NS Directie tot uiterlijk dinsdag 10 april 18.00 uur de tijd in te gaan op haar eisen, anders dan zijn acties onafwendbaar.

De leden van de VVMC voeren geen actie voor hun lol, dat hebben zij bewezen. Helaas moet wederom het actiemiddel worden geraadpleegd om de NS Directie te dwingen tot inkeer komen.

Wij houden u op de hoogte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie