Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

First person shooter rekent af met Studieschuld

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDENTEN.NET

Studenten in 1 klap van hun studieschuld af

STUDENTEN IN 1 KLAP VAN HUN STUDIESCHULD AF
De mooiste en spannendste 3D-netwerkgame ooit in Nederland gemaakt, is NU GRATIS te downloaden. Studenten.net presenteert: Virtual Gotcha! Strijdtoneel van deze first person shooter is een Nederlandse stad met het hoofdkantoor van de Studiefinanciering. Er wordt definitief afgerekend met alle studieschulden. Niemand wijkt voor niemand, want de hoofdprijs is een reis naar New York: download op www.virtualgotcha.nl

MENG JE IN DE STRIJD
Met een sniperview gun in je handen sta je op straat. De omgeving is vreemd en vertrouwd tegelijk. Je gaat de strijd aan met medespelers. Online, in een realistisch Nederlands decor waarin je struikelt over bierkratjes en achterna wordt gezeten door stadsbussen. Je passeert een NS-station, waar de treinen altijd rijden... je loopt langs de FEBO, zelfs het weer is echt Hollands. Het begint te regenen, maar dat doet er niet toe, want je bent hier for one mission. Het doel is simpel: dat gebouw van de Studiefinanciering moet de lucht in. Welkom in Virtual Gotcha!

STUDENTEN.NET
Studenten.net is de organisatie achter de grootste studentencommunity van Nederland met meer dan 51.000 leden. Op de website van Studenten.net (www.studenten.net) wordt need-to-know & nice-to-know informatie aangeboden. Daarnaast helpt Studenten.net de studenten met het zoeken naar stages, afstudeeropdrachten en banen. Studenten.net beheert een online databank met tienduizenden anonieme CVs. Bedrijven kunnen putten uit deze databank voor het invullen van hun vacatures.

DOWNLOAD NU
Ga naar www.virtualgotcha.nl. PREPARE FOR BATTLE!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie