Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helex introduceert Jotul 3 gaskachel

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
10 april 2001

PERSBERICHT

Romantiek in moderne woningen!

In een moderne woning, hoeft niet per definitie een strak vormgegeven kachel geplaatst te worden. De nieuwe Jotul 3 gas CC bewijst dit. Het is een kachel die moderne techniek combineert met klassiek-romantische vormgeving. Het is een geheel gesloten toestel dat aangesloten wordt op een concentrisch kanaal. Door dit kanaal vinden zowel de toevoer van verbrandingslucht, als de afvoer van rookgassen plaats. Er zijn dus geen extra voorzieningen nodig in de vorm van een luchttoevoersysteem. Het relatief kleine model kan daarom uitstekend geplaatst worden in een mechanisch geventileerde woning. Omdat de kachel geïnstalleerd wordt met geveluitmonding, is er zelfs geen kanaal nodig.

Jotul is bovendien hèt Noorse kwaliteitsmerk. Niet alleen zijn de Noren sinds jaar en dag experts op het gebied van innovatie en warmtevoorziening, maar vooral ook, hebben zij oog voor vormgeving. Dit gietijzeren model is bijvoorbeeld voorzien van deurtjes die zowel open als dicht kunnen. Dat geeft hem een speels accent. Zo kan bovendien de illusie van een open vuur gecreëerd worden. De uitvoering en hoogstaande pootjes geven deze gaskachel elegantie. De schakelaar waarmee de temperatuur van het toestel geregeld kan worden, zit in tegenstelling tot veel andere toestellen, voor het gemak aan de achterbovenzijde. Waarmee de knop toch aan het oog onttrokken wordt.


* Verkrijgbaar in de kleuren zwart en blue-black.
Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor advies op maat kunt u terecht bij één van de dealers bij u in de buurt.

Voor het opvragen van beeldmateriaal en achtergrondinformatie staan wij u graag te woord: Marja van Daalen, afdeling Public Relations
Tel. nr. 023-5833000
Fax nr. 023-5833033
E-mail: (helex@helex.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie