Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI en MarketXS partners in Financiële IT-services

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV


IJsselstein, 11 april 2001

KSI en MarketXS partners in Financiële IT-services

ICT-bedrijf KSI International (KSI) en MarketXS, leverancier van technologie voor financiële informatieservices, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. KSI zal consultancy- en implementatiediensten leveren gebaseerd op het technologieplatform van MarketXS. Met deze technologie is KSI in staat totaaloplossingen te ontwikkelen voor het aanbieden van financiële informatie en applicaties via diverse kanalen: van back-office, website, WAP en PDA tot SMS-services.

Voor MarketXs vult KSI een behoefte waarin het bedrijf zelf niet voorziet. "Wij concentreren ons op de technologie om wereldwijde real-time informatiediensten aan te bieden via diverse kanalen. De openheid van onze technologie geeft klanten de mogelijkheid om specifieke applicaties te ontwikkelen of koppelingen te maken. Veel klanten hebben behoefte bestaat aan consultancy en maatwerkoplossingen en KSI heeft de expertise in huis om hierin te voorzien. Wij zien het dan ook als een erkenning dat KSI ons platform opneemt in haar dienstenportfolio", aldus Floris Alkemade, Chief Executive Officer van MarketXS.

KSI ziet de samenwerking met MarketXS als een versterking van haar dienstenportfolio en tevens als een boeiend werkterrein voor haar consultants. Door de samenwerking kan KSI nog beter invulling geven aan de vraag van haar klanten in de financiële sector. KSI wil door middel van strategische samenwerkingen de toegevoegde waarde van de dienstverlening vergroten. "De samenwerking met MarketXS past erg goed in deze strategie. Onze opdrachtgevers hebben in toenemende mate behoefte aan totaaloplossingen gebaseerd op open standaarden om te voorzien in hun financiële informatiebehoefte." aldus Toon Rijken. "Met het verkorten van de time-to-market, het straight-through-processing-principe en de multi-channelbenadering kan financiële informatie op efficiënte wijze worden verrijkt en gedistribueerd. Hiermee kunnen onze klanten voordeel realiseren."

Profiel KSI International N.V.
KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming opererend in de Benelux. Circa 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten zijn ondergebracht in service lines: KSI Business Consultancy, KSI End User Training & Support, KSI System Development & Support, KSI ICT Services en KSI Software Solutions. KSI werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam.

Profiel MarketXS B.V.
MarketXS levert technologie en diensten aan bedrijven om Financiële Informatie Diensten beschikbaar te maken. Met de MarketXS Finance Engine kunnen financiële instellingen en andere financiële informatieverschaffers gepersonaliseerde, wereldwijde real-time informatie bieden aan klanten, dealing rooms, kantoor-netwerken en andere doelgroepen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van het eigen intranet, internet of mobiele kanalen. De Finance Engine is als ASP-service beschikbaar, maar kan ook on-site worden geïmplementeerd. MarketXS heeft vestigingen in Europa en Zuid-Oost Azië.

Voor meer informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, Voorzitter Raad van Bestuur
Telefoon: 030 686 8771
Fax: 030 686 8766
www.ksi-international.com

MarketXS.com B.V.
Marc Baars, Marketing Manager
Telefoon: 020 5171530
Fax: 020 5171538
www.marketxs.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie