Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rood asfaltplateau in Vredehofstraat, Hoorn

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

PLATEAU IN VREDEHOFSTRAAT
Op 11 en 12 april brengt een aannemer in opdracht van de gemeente Hoorn in de Vredehofstraat, direct voor de tunnel, een asfaltplateau aan. Dit gebeurt vooruitlopend op de invoering van de nieuwe verkeersregel Voorrang voor fietsers van rechts op 1 mei aanstaande. Vanaf die datum heeft een (brom)fietser die uit de tunnnel komt en rechtsaf slaat richting binnenstad, voorrang op alle verkeer op de Vredehofstraat. In andere situaties gelden dezelfde verkeersregels als voorheen.
Het plateau bestaat uit rood gekleurd asfalt en heeft op het verkeer in de Vredehofstraat een snelheidsremmend en attentieverhogend effect.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Vredehofstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleiding via de Juniusstraat wordt met borden aangegeven.
De tunnel blijft open. (Brom)fietsers kunnen het beste via het Keern of de Zwaagmergouw rijden, of afstappen en via het parkeerterrein hun weg vervolgen.terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie