Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid, Landgraaf

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid Persberichten district Kerkrade
Woensdag 11 april 2001 - 11.15 uur

Landgraaf; hennepplantage
Omdat bij de politie het vermoeden bestond dat zich in een woning aan de Kleikoeleweg in Landgraaf een hennepplantage zou bevinden, werd daar op dinsdag 10 april om 11.00 uur een onderzoek ingesteld. In de keuken werden 23 planten aangetroffen. Tijdens het verdere onderzoek werd in een afgesloten kamer van de woning nog een in werking zijnde plantage met 173 planten aangetroffen. Alle planten inclusief het materiaal om de groei te bevorderen, werden in beslag genomen. Tegen de 56-jarige bewoner, die in 1999 ook al bekeurd werd in verband met een hennepplantage, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Landgraaf; bromfietswrak
Het zonder verzekeringsplaatje op een bromfiets over de Dorpstraat in Landgraaf rijden trok dinsdag 10 april om 13.50 uur de aandacht van de politie. Er bleek een 15-jarige jongen uit die plaats op te zitten die, gezien zijn leeftijd, niet op de bromfiets mocht rijden. De bromfiets was niet verzekerd. Tevens was er een oranje plaat op bevestigd waardoor het leek alsof hij op een snorfiets reed. Rijtechnisch verkeerde de bromfiets in een slechte staat van onderhoud. Er zat speling in het balhoofd, de verlichting was defect, de voorrem werkte niet, de uitlaat hing met enkele draadjes vast enzovoort. De brommer werd in beslag genomen en tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Landgraaf; rijden tijdens ontzegging
Dinsdag 10 april controleerde de politie om 16.45 uur op de Hovenstraat in Landgraaf een 38-jarige autobestuurster uit die plaats. Tijdens die controle bleek dat de vrouw wegens eerdere veroordelingen een ontzegging van de rijbevoegdheid had tot medio juni 2001. Ook bleek de APK van de auto sedert januari verlopen te zijn. Tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie