Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-04-2001

Persberichten district Maastricht (JvK/13.30 uur)

Maastricht, drugsbrommer
Tijdens de controle van een bromfietser op de Bosscherweg dinsdagmiddag omstreeks 15.50 uur, trof de politie verstopt in een bergruimte van de bromfiets een pakje met daarin ruim honderd gram softdrugs aan. De politie onderzocht de bromfiets omdat deze in België thuishoorde en vermoedelijk gestolen is. Dit zal nader worden onderzocht. In afwachting daarvan werd de bromfiets in beslag genomen. De bestuurder, een 18-jarige man uit Maastricht, werd aangehouden en ingesloten.

Maastricht, inbraak in school.
Dinsdag werd ingebroken in de Jan Baptistschool aan de Porseleinstraat. Daarbij werden twee computers en twee geluidsinstallaties ontvreemd.

Maastricht, autokraker gepakt.
Een beveiligingsbeambte van Vijverdal betrapte dinsdagmiddag omstreeks 12.00 uur een autokraker op heterdaad toen deze een ruitje van een geparkeerde personenauto insloeg. De man, een 21-jarige Maastrichtenaar, verklaarde tegenover de politie dat hij in deze auto een radio zonder frontje had gezien die hij wilde wegnemen. Hij wist uit ervaring dat dit frontje meestal in het dashboardkastje danwel onder een voorstoel wordt gelegd. Met die wetenschap brak hij ook dit keer in de auto in. Tevergeefs zo bleek, want hij werd betrapt. De man werd ingesloten.

Valkenburg a/d Geul, inbraak
Afgelopen nacht werd ingebroken in een winkel aan de Jan Deckerstraat in Valkenburg. De toegangsdeur werd opengebroken om binnen te komen. Vervolgens werd de kassa geforceerd en werd het daarin aanwezige wisselgeld meegenomen.

Meerssen, snelheidscontroles
De politie van Meerssen heeft vanmorgen snelheidscontroles uitgevoerd aan de Humcoverstraat en de Klinkenberg in Meerssen. Daarbij werden in totaal 44 overtredingen geconstateerd. De hoogste snelheid werd gemeten op de klinkenberg waar een auto 78 km per uur reed terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie