Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsdeelkantoren presenteren zich op www.eindhoven.nl

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 11 april 2001, no. 55

Stadsdeelkantoren presenteren zich op www.eindhoven.nl

De internetsite van de gemeente Eindhoven is onlangs weer uitgebreid. De sector Stadsdeelkantoren heeft een flink aantal webpagina's toegevoegd. De stadsdeelgerichte informatie sluit aan bij het gemeentelijk streven naar stadsdeelgericht werken. Bezoekers van www.eindhoven.nl treffen algemene informatie aan over onder meer de functies van de stadsdeelkantoren, de taken en bevoegdheden van de stadsdeelcommissies, en het producten- en dienstenaanbod. Ook is er een eerste mogelijkheid tot digitale dienstverlening: geïnteresseerden in de woonconsumentenregeling en het buurtbudget kunnen het aanvraagformulier downloaden. Verder presenteren de stadsdeelkantoren Tongelre, Stratum, Gestel, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie