Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie Registratiekamer op rapport-Pieper

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Registratiekamer

Reactie Registratiekamer op rapport-Pieper

De Registratiekamer ziet in een eerste reactie positieve elementen in het rapport dat Roel Pieper vandaag heeft gepresenteerd. De Registratiekamer bekijkt als onafhankelijk toezichthouder de privacy-aspecten van de kilometerheffing.

De Registratiekamer is tevreden over het feit dat in het rapport uitdrukkelijk het belang van privacybescherming wordt onderkend. De benadering van het rapport ligt in de lijn die de Registratiekamer voorstaat. Het rapport laat zien dat technische en organisatorische oplossingen van de privacyproblematiek in dit soort systemen denkbaar zijn. Wat betreft de exacte uitwerking van het systeem zal de Registratiekamer de oplossingen waarvoor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie