Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extratainment partner van GSA Mobile Portal Association

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotterdam, 11 April 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT PARTNER VAN GSA MOBILE PORTAL ASSOCIATION

Het Nederlandse entertainment bedrijf ExtraTainment is toegetreden tot de GSA (The Global mobile Suppliers Association). Met deze toetreding levert ExtraTainment, met haar vooruitstrevende kennis van mobile multimedia entertainment, een sterke bijdrage om de groei van de mobiele multimedia markt te bevorderen.

Over GSA GSA heeft een snel groeiend aantal lidmaatschappen die de totale leveranciers branche voor de mobiele markt omvat. De missie van GSA is het mobiliseren van de belangrijkste leveranciers van GSM/3G om zodoende de voordelen van GSM/3G uit te breiden voor het publiek, operators, investeerders, regulateurs en de nationale economie wereldwijd, en tevens support te geven aan de operators omdat zij hun GSM netwerk zo moeten ontwikkelen dat ze de 3G Multimedia Services kunnen leveren. GSA heeft een pro-actieve rol ingenomen om zo te bewerkstelligen dat de GSM/3G leverancier beter geïnformeerd is om zodoende belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Een greep uit het huidige ledenbestand van GSA is bijvoorbeeld; Compaq, Ericsson, Hewlett-Packard, Lucent Technologies, Motorola en Nokia. Voor meer informatie verwijzen wij naar; www.gsacom.com/nvp

Over ExtraTainment ExtraTainment is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award. ExtraTainment wordt wereldwijd gezien als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van creëren en leveren van mobiele multimedia content.

ExtraTainment biedt streaming, narrow bandwidth entertainment content zoals cartoons, animaties en games voor de mobiele markt via SMS, WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System), Pocket PC's en Internet. Dankzij de narrow bandwidth multimedia content van ExtraTainment kunnen mobiele netwerken nu al multimedia content aanbieden over het huidige netwerk zonder de aanwezigheid van een broadband infrastructuur zoals 3G. De cartoons van ExtraTainment kunnen bekeken worden via lage- en medium snelheid GPRS netwerken, waardoor men een 3G "ervaring" krijgt over een 2G netwerk. De content is voor een jong publiek, is niet gebonden aan taal en cultuur en leent zich daardoor bij uitstek voor de internationale markt. ExtraTainment levert echter ook content gericht op de locale markt in Europa, Azië en Australië.

Meer informatie over ExtraTainment is te vinden: Internet corporate www.extratainment.com Internet entertainment www.extratainment.com/cartoonmayhem.html WAP phones www.waptoons.com Pocket PC's www.pockettainment.com

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail (mijke.niks@extratainment.com).

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment cartoons, logos en banners kunt u terecht op: www.extratainment.com/media_press.htm

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie