Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Integratie PrimeResponse: Chordiant voorloper CRM EcoSystem

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Chordiant beheert volledige customer life cycle
Meta Group: integratie PrimeResponse maakt Chordiant voorloper in CRM EcoSystem

Hoofddorp, 11 april 2001 - Chordiant Software, Inc. (Nasdaq: CHRD), leverancier van Unified CRM-oplossingen, integreert de geautomatiseerde marketingapplicatie van PrimeResponse in haar Unified CRM-oplossing. Deze integratie volgt op het samengaan van PrimeResponse met Chordiant.

De Prime@Vantage-producten dragen in het vervolg de naam Chordiant Marketing Director. Deze nieuwe Chordiant-producten worden geleverd als een zelfstandige oplossing die deel uitmaakt van de e-marketing Intelligent Business Services en Intelligent Customer Interaction Management-platform (ICIM). Dit platform kan bestaande klantinformatiesystemen integreren over de volle breedte van een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie