Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitgave ANBO-Raadslijn over Ziektekostenregelingen

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 10-04-2001
Uitgave ANBO-Raadslijn over Ziektekostenregelingen Het stelsel van ziektekostenverzekeringen is al vele jaren onderwerp van discussie. De politieke meningen over de toekomst van ons stelsel bewegen zich steeds maar heen en weer, variërend van een uitgebreide basisverzekering voor iedere Nederlander tot een sterk uitgekleed pakket waarbij iedereen zich particulier moet bijverzekeren. Die golfbeweging heeft er toe geleid dat de laatste jaren veel wijzigingen zijn doorgevoerd, die soms na korte tijd al weer werden teruggedraaid. Denk maar aan de eigen bijdrage voor het ziekenfonds, die twee jaar na invoering weer werd afgeschaft. En ook de regeling voor zelfstandigen is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie