Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inschrijving Pluimveetrofee 2001

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschappen Vee, Vlees en Eieren

Persbericht 21, 11 april 2001

Inschrijving Pluimveetrofee 2001

De uitreiking van de Pluimveetrofee 2001 is in gang gezet. De jury heeft de inschrijving laten openen voor kandidaten (personen of instellingen), die in het afgelopen jaar van bijzondere betekenis voor de pluimveesector zijn geweest.

De pluimveesector kent tal van personen, bedrijven en instellingen, die voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen. De jury van de Pluimveetrofee 2001 zoekt in dat verband naar nieuwe kandidaten voor de Pluimveetrofee 2001. Die kunnen tot 16 juni as. bij het jury-secretariaat bekend kunnen worden gemaakt.

De Pluimveetrofee is ingesteld voor personen of organisaties die een belangrijke positieve of vernieuwende bijdrage hebben geleverd aan de vooruitgang van de Nederlandse pluimveesector. Het doel is enerzijds het belonen van verdiensten en daarnaast het positief profileren van de pluimveesector. De Pluimveetrofee bestaat uit een sculptuur en een bedrag van f 5.000 gulden. Sinds 1993 is de prijs zeven maal uitgereikt, de laatste keer aan de Stichting Blij met een Ei.

Over de toekenning van de Pluimveetrofee beslist een onafhankelijke jury, die op basis van een lange en brede ervaring in de sector deze goed kan overzien. De jury is als volgt samengesteld: drs. G. Van der Lely (voorzitter), oud directeur-generaal van het Ministerie van Landbouw, dhr. G.J. Arissen, oud-secretaris van het PPE, dhr. J.H. van den Boom, voorzitter Anevei en oud-directeur van het NIVE, prof. dr. G. Van Dijk, hoogleraar coöperatieleer Wageningen University and Research Centrum en dhr. F.J.A. van Kuijk, oud-voorzitter Raad van Bestuur Meneba. Deze jury overziet de pluimveesector.

Het reglement en aanmeldingsformulier kunt u aanvragen bij de secretaris van de jury, dhr. Fons van Leeuwen, Postbus 5805, 2280 HV Rijswijk. Daar kunnen tevens potentiële kandidaten (vertrouwelijk) worden voorgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie