Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 11-04-2001
Persbericht district Maasland

ONGEVAL LETSEL

Vannacht is op de A50 ter hoogte van Geffen een auto achterop een rijdende vrachtauto gereden. De 27-jarige bestuurder uit Den Bosch van deze auto werd met licht letsel naar het ziekenhuis gebracht. De man verklaarde achter het stuur in slaap te zijn gevallen.

VROUW MET MES BEWERKT

Vannacht deed een 22-jarige Osse bij de politie aangifte van mishandeling met een mes. De vrouw liep omstreeks 4.30 door de stad naar huis, toen ze op de Heuvel merkte dat er twee jongemannen achter haar liepen. Toen ze vroeg of de jongens door wilden lopen, haalde een van de twee een mes tevoorschijn en haalde dit over de armen van het slachtoffer. Hierop sloeg de vrouw de jongeman, en rende weg naar huis. De vrouw hield enkele diepe krassen op haar armen aan het incident over.

VERKEERSCONTROLE (Oss)

Vanmorgen zijn op de Vivaldistraat in Oss verkeerscontroles gehouden. Bij een snelheidscontrole tussen 09.45 uur en 11.15 uur zijn 243 bestuurders gecontroleerd. Daarvan waren er 38 te hard te rijden. Tegen deze bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt.

Ook twee bromfietser kregen een proces-verbaal omdat zij te hard reden. Eén bromfiets is uit het verkeer genomen omdat het motorverrnogen veel te hoog was. Verder zijn er processen-verbaal opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel en het met meer dan twee personen naast elkaar fietsen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie