Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstel FNV onderhandelngen salarisverbetering per 1 juli

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: FNV Bouw
Zoek soortgelijke berichten


1,75% plus prijscompensatie voor wonincorp gevraagd Een loonsverhoging van 1,75 procent per 1 juli plus de automatische prijscompensatie per 31 december 2001. Dat is het voorstel waarmee FNV Bouw de onderhandelingen voor een salarisverbetering voor de tweede helft van dit jaar wil ingaan. Op 10 mei stelt de vakgroepsraad definitief de looneis vast. Voor die tijd hoort FNV Bouw graag wat de leden ervan vinden. Op zaterdag 21 april is er een landelijke ledenvergadering in de Jaarbeurs in Utrecht. Inschrijven kan via ageeth.uittenbogaard@fnvbouw.nl. In diezelfde vergadering wordt eveneens het concept van het 'functiehandboek' besproken. En misschien is er al nieuws ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie