Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

West-Vlaanderen steunt projecten duurzame ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 11-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Provincie steunt projecten << duurzame ontwikkeling >> Brugge, 11/4/2001

De provincie West-Vlaanderen stelt dit jaar 2,5 miljoen BEF beschikbaar voor het toekennen van subsidies aan een beperkt aantal voorbeeldprojecten inzake duurzame ontwikkeling. Essentieel is dat het gaat om sectoroverschrijdende projecten: projecten die economische, sociale en ecologische doelstellingen en activiteiten combineren. Ze moeten wel worden uitgevoerd in West-Vlaanderen, maar hebben bijzondere aandacht voor de internationale Noord-Zuid-dimensie.
Het subsidiefonds bestaat nog maar sinds 1999 De provinciale steun van het eerste jaar kwam ten goede aan drie West-Vlaamse projecten: · een nieuw verdelingssysteem van duurzaam geproduceerde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie