Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wim Rietveld directeur E-portaal Eutilia

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NUON

Wim Rietveld Directeur E-portaal Eutilia

Amsterdam, 12 april 2001

Wim Rietveld, nu nog directeur Informatievoorziening van energie- en waterbedrijf Nuon, wordt per 1 juli Chief Executive Officer van Eutilia.

Eutilia is een onafhankelijk op de nutssector gericht E-procurement-portaal en is een initiatief van elf vooraanstaande Europese nutsbedrijven, waaronder Nuon. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden. Eutilia's activiteiten concentreren zich op elektronisch inkopen via catalogi, veilingen en procurement-beheer. Het portaal richt zich in eerste instantie op de Europese energie- en watersector. Naar schatting geven de betrokken nutsbedrijven gezamenlijk meer dan EUR 30 miljard per jaar uit aan procurement. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie