Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wittek hoogleraar Sociologie RUG

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Wittek hoogleraar Sociologie

Dr. R.P.M. Wittek is door het College van Bestuur benoemd tot hoogleraar Sociologie bij de Faculteit der Psychologische, Pedagogische en Sociologische Wetenschappen. Rafael Wittek (Würzburg, Duitsland,1965) studeerde sociologie en culturele antropologie aan de universiteit van Tübingen. Van 1991-1993 was hij wetenschappelijk medewerker bij de universiteit Erlangen-Nürnberg. Sinds 1993 werkt hij bij de vakgroep Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen. In 1999 promoveerde hij cum laude op het proefschrift Interdependence and informal control in organizations, dat in 2000 werd bekroond met de SNS Bank/RUG-dissertatieprijs. November 2000 kreeg hij in het kader van de Vernieuwingsimpuls (van NWO, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie