Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsregels kunstsubsidies Flevoland ter inzage

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Beleidsregels voor provinciale kunstsubsidies in de maak

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben twee concepten voor beleidsregels vastgesteld voor het kunstbeleid in Flevoland. Het gaat om de beleidsregels Grootschalige Kunstprojecten en Kunstmanifestaties die beiden gebaseerd zijn op de uitgangspunten van de nota Kunstbeleid 2001-2004. In deze concept-beleidsregels staat vermeld welke criteria het provinciaal bestuur gebruikt om te besluiten of een grootschalig kunstproject of een kunstmanifestatie in aanmerking komt voor een provinciale subsidie. De beide concept-beleidsregels en de daarbij behorende toelichting liggen vanaf 12 april tot en met 9 mei 2001 ter inzage in het Provinciehuis aan de Visarenddreef 1 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie