Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ascom PBX maakt de PC geschikt voor telefoonbediening

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Office 1550 verenigt receptie en secretariaat

Ascom PBX maakt de PC geschikt voor telefoonbediening en secretariaatstaken

Utrecht, 11 april 2001 ­ Ascom PBX introduceert de Office 1550, een bedieningspakket voor efficiënt telefoonverkeer voor het MKB. De Office 1550 maakt efficiënte en betrouwbare communicatie mogelijk, een belangrijke factor in de huidige competatieve zakenwereld. De Office 1550, een softwarepakket gebaseerd op Windows, maakt het mogelijk gesprekken eenvoudig en intuïtief af te handelen. Front Desk-medewerkers, telefonisten en secretaressen hebben in een oogopslag overzicht over interne en externe wachtrijen, gesprekken kunnen in iedere wenselijke volgorde worden afgehandeld. Verder beschikt de Office 1550 over een veld waarop te zien is welke toestellen in gesprek zijn, eventueel te rangschikken naar afdeling. Het bedieningspakket biedt eveneens de mogelijkheid afwezigen zichtbaar te maken in een van de velden. Met de Office 1550 behoren gele papiertjes tot het verleden, gespreksnotities kunnen na afloop van het gesprek direct worden afgedrukt.
Tekstverwerking met Windows is met de Office 1550 op de achtergrond mogelijk, binnenkomende telefoongesprekken verschijnen automatisch op het scherm. Na beëindiging van het telefoongesprek kan verder gewerkt worden in het tekstverwerkingsprogramma of een andere applicatie.

Ascom PBX
Ascom PBX is een divisie van Ascom en ontwikkelt en verkoopt al meer dan 30 jaar telecommunicatiesystemen voor het midden- en kleinbedrijf. In Europa heeft Ascom PBX ruim 100.000 Ascotel PBX
(telefooncentrale)systemen geïnstalleerd. In Nederland is Ascom PBX een bedrijfsonderdeel van Ascom Nira.
Ascom Nira
Ascom Nira (Utrecht), leverancier van communicatie- en beveiligingssystemen, is onderdeel van de internationale Ascom Groep. Ascom Nira biedt in Nederland werk aan ruim 280 mensen. Ascom Nira levert sinds 1947 communicatie- en beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als instellingen in de gezondheids- en extramurale zorg. Ascom Nira heeft hierin een leidende positie opgebouwd en heeft een jaaromzet van f 80 miljoen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie