Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst B&W Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Subsidie

Burgemeester en wethouders hebben aan de afdeling Etten-Leur van 3VO (voorheen Veilig Verkeer Nederland) een subsidie van f.21.615,= toegekend voor activiteiten in dit jaar. De helft van dit bedrag kan worden terugontvangen via de Provincie.

Collecte

Toestemming is verleend om in de periode van 15 tot en met 21 april a.s. een collecte te houden ten bate van de Hersenstichting Nederland.

Grondaankopen

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor om een krediet beschikbaar te stellen voor de aankoop van gronden aan de Bredaseweg en aan het Vossendaal. De grond langs het Vossendaal wordt later doorverkocht aan de Provincie en is nodig voor de aanleg van vrijliggende fietspaden, waarmee na de zomervakantie wordt begonnen.

Website Gemeente Etten-Leur

Burgemeester en wethouders hebben er kennis van genomen, dat de gemeentelijke website www.etten-leur.nl in de afgelopen maand maart 4227 maal is geraadpleegd. Dat is een nieuw record t.o.v. januari 2001 (3781 pageviews).

Nieuwe tractor buitendienst

Vanwege de matige onderhoudstoestand van de huidige tractor, hebben Burgemeester en wethouders ermee ingestemd om voor de buitendienst een nieuwe tractor aan te schaffen. De totale kosten bedragen Hfl. 104.720,=.

Aankoop noodgebouwen brandweer

Burgemeester en wethouders zijn akkoord gegaan met aankoop van noodgebouwen voor de (kantoorfunctie van de) brandweer. Deze zullen geplaatst worden tegen de brandweerkazerne aan de Wipakker. De gebouwen zijn nodig, omdat kantoorruimte in het politiebureau komt te vervallen.

Paardenconcours St. Stephanus

Op zondag 13 mei aanstaande zal wethouder W.B.M. Vermunt om 14.00 uur de officiële opening verrichten van het paardenconcours St. Stephanus (gelet op de MKZ-crisis allemaal onder voorbehoud).

Onderhoudscontracten plantsoenen

Burgemeester en wethouders hebben opdracht verleend aan het Werkvoorzieningsschap West Noord-Brabant om het plantsoenonderhoud binnen de gemeente te verzorgen voor het jaar 2001. De totale kosten hiervoor bedragen Hfl. 810.997,=. Dit bedrag valt binnen de onderhoudsbegroting.

Onderzoeksopdracht

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor opdracht te geven aan de gemeentelijke onderzoekskamer om een onderzoek uit te voeren betreffende de aankoop, herinrichting van de locatie Hermelijnweg t.b.v. de buitendienst en verplaatsing milieustraat.

Extra commissievergadering

Op 17 april aanstaande is er om 19.00 uur een extra gecombineerde vergadering van de commissies Ruimtelijke Ordening en Algemene Zaken inzake haalbaarheidsonderzoek Westpolderplas.

Binnenpleintjes wijk 'Baai-Lage Banken'

Burgemeester en wethouders hebben besloten in het kader van de actualisering van het bestemmingsplan 'Baai-Lage Banken' opdracht te geven om per binnenterrein de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden te onderzoeken. Het kan daarbij gaan om garagebouw, een groen- en/of speelvoorziening. Wanneer het onderzoek gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie