Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 12-04-2001 3e Persbericht 12 april 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 21-jarige vrouw uit Hooge Mierde is donderdagmiddag rond 14.40 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Cor Gehrelslaan en de Ad Luijkxlaan. Een 33-jarige bestuurder van een auto sloeg op de kruising links af de Ad Luijkxlaan in en verleende daarbij geen vrije doorgang aan de 21-jarige vrouw die met haar auto op de Cor Gehrelslaan reed. De vrouw werd met nekletsel naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Helmond: Valse paspoorten
Donderdagmiddag rond 15.45 uur zijn op het Stationsplein een 30-jarige Fransman en een 23-jarige Griekse vrouw aangehouden. De twee vroegen bij het belastingkantoor met valse paspoorten een sofi-nummer aan. Beiden zijn aangehouden en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Geldrop: Gewapende overval
Een nog onbekende man heeft donderdagmiddag rond 16.55 uur een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Eindhovenseweg in Geldrop. Hij bedreigde bij binnenkomst de caissières met een vuurwapen en eiste geld. Hij liep tussen de verschillende kassas op en neer en dreigde met zijn wapen. Nadat een van de caissières de man geld overhandigde is hij er te voet vandoor gegaan in de richting van de Eindhovenseweg. Daarna liep hij via de Emmalaan naar de Wilhelminalaan. De dader was een man van ongeveer 1.85 meter groot met een normaal postuur. Hij had kort donker haar en droeg een felgeel jack met capuchon. Tijdens de overval had hij de capuchon op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie